• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis*
  • Klantenservice tot 17:00

Verzending en bezorgen

Verzending en bezorgen

Als je iets online besteld wil je je bestelling zo snel mogelijk bezorgd krijgen. Daarom doen wij onze uiterste best om alle bestellingen snel en in perfecte staat te leveren.

Vóór 15:00 besteld = morgen in huis!

Vrijwel alle artikelen artikelen in ons assortiment hebben wij zelf op voorraad en kunnen daarom een snelle levering garanderen. Wanneer je vóór 15:00 besteld, heb je het morgen op een gewenste locatie. Dit kan bij je thuis, op het werk of zelfs bij een parcelshop zijn. Helaas kunnen we van tevoren niet zeggen welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd.

Leveringstabel

Besteld voor 15.00 uur op: Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
In het weekend Dinsdag

Verzendkosten

Als je een bestelling van €49,95 of meer doet, wordt de bestelling gratis verzonden. Onder dit bedrag brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening.

Naast een standaard zending bieden wij de optie aan om bestellingen 's avonds te laten bezorgen. Hiervoor brengen wij €2,95 extra in rekening.

Ook op zaterdag geleverd?

In veel gevallen worden zendingen die op vrijdag worden geplaatst, op zaterdag al geleverd. Met de DHL for you service is het mogelijk om pakketjes op zaterdag te bezorgen. Echter zit er wel een limiet aan de grootte van het pakket.

Pakketten die groter zijn dan 80cm lang en 40cm breed en 10kg kunnen helaas niet mee met DHL for you. In deze gevallen wordt de zending niet in het weekend geleverd maar de eerstvolgende werkdag. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit producten die te groot zijn voor DHL for you. Daarom houden we de bovenstaande levertijden aan. In sommige gevallen pakt het gunstiger uit en ontvang je het pakket op zaterdag al!

Volg je zending

Zendingen kunnen gevolgd worden met een zogeheten Track & Trace code. U ziet welke stappen het pakketje in het verzendtraject aflegt. De Track & Trace kan je inzien op de website van DHL. Door op de onderstaande link te klikken komt u op de juiste pagina van DHL.

DHL Track & Trace >>

Het Track & Trace nummer ontvangt u in een email zodra de bestelling is verzonden.

Zendingen naar België

We verzenden ook bestellingen naar België. Bestelt u vanuit België dan gelden dezelfde levertijden, met uitzondering van de zaterdag. DHL for you levert in België helaas niet op zaterdag.