• Gratis verzending vanaf € 49,95
 • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
 • Klantenservice tot 17:00

Retourneren

Retourneren of omruilen

Het kan altijd voorkomen dat een product niet aansluit bij je wensen of verwachtingen. In dat geval kan het product 30 dagen na ontvangst het product eenvoudig terugsturen.

Mag ik mijn producten retourneren?

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Om een bestelling te retourneren kan je het retour stappenplan volgen.

We vragen om het product in originele staat te verpakken in de originele verpakking(indien redelijkerwijs mogelijk). Bekijk en beoordeel het product net zoals je het in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal een palletkussen uit de doos en bekijk deze van alle kanten goed, maar laat deze niet direct vies worden.

Is het product in de originele staat: Geen probleem!

Mis je enkel de verpakking: We vergoeden 75% van het aankoopbedrag.

Is het product incompleet, vervuild of gebruikt: Helaas kunnen we deze niet vergoeden.

Wat kost retourneren?

Een product terugsturen maken we heel eenvoudig. Met het DHL formulier kan je ervoor kiezen om het product op te laten halen of deze af te geven bij een DHL Parcelshop. De werkelijke kosten die wij voor DHL hebben berekenen we door. Deze worden afgetrokken van het bedrag dat wij terugstorten. De kosten voor het retourneren zijn:

 • Pakketten kleiner dan 80cm x 50cm x 35cm: €7,95
 • Pakketten groter dan 80cm x 50cm x 35cm: €14,95

De kosten worden enkel in rekening gebracht wanneer je gebruikt maakt van ons retourportaal. Mocht je zelf het artikel goedkoper kunnen retourneren wordt er niks in rekening gebracht.

Let op: heeft u bij blokker.nl, HomeDeco, bol.com, Leen Bakker, Amazon, Real of fonQ.nl besteld? Dan is retourneren altijd gratis.

Hoe werkt de terugbetalen?

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je product storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met je op.

Een product omruilen?

Op het retourformulier kan je aangeven of je een product wilt omruilen voor een ander product. Wanneer je dit aangeeft ontvang je het nieuwe product een dag na ontvangst.

Wil je omruilen voor een goedkopere optie? Dan storten we het restbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst terug op de hetzelfde rekeningnummer waarmee je hebt betaald.
Wil je een upgrade naar een duurder product? Dan ontvang je van ons een betaalverzoek voor het openstaande bedrag. Na ontvangst van de betaling sturen wij het product direct op.

Het kan gebeuren dat een product niet meer op voorraad is of uit het assortiment is, in dit geval storten we het aankoopbedrag terug zodat je zelf kan kijken voor een alternatief. Wil je het nieuwe product op een ander adres of een andere dag ontvangen, neem dan contact met ons op.

Hoe retourneer je een product?

Het retourneren van een product kan in 5 eenvoudige stappen.

 1. Download het retourformulier en vul deze in.
 2. Meldt het pakket aan via het DHL retourportaal.
 3. Vul alle gegevens in.
  1. **Vul bij Referentie je ordernummer in.
  2. **Let op: doorloop per pakket 1 x het DHL retourportaal. Heb je 3 pakketten? Doorloop dan 3 keer het retourportaal.
 4. Kies of je het pakket wilt laten ophalen of wilt afgeven bij een DHL Parcelshop.
 5. Verpak het product.
 6. DHL haalt het product of breng het pakket naar een DHL Parcelshop.
 7. Binnen 5 werkdagen het geld terug.

Klik hier om het Retourformulier te downloaden >>

Wanneer je het retourformulier hebt ingevuld, kan je hieronder naar het retourportaal gaan om het pakketje aan te melden.

Klik hier om naar het retourportaal te gaan >>