• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis (m.u.v. feestdagen)*

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

Wasvoorschrift Lex en Max Hondenkussens

De hondenkussens van Lex en Max is stijlvol en ziet er modern uit. Daarnaast staan zij bekend om hun kwaliteit hondenbedden. De hondenkussens bestaan uit een losse hoes en een kussen met acrylvulling. Het voordeel hiervan is dat je zowel de hoes als de kussen kan vervangen wanneer dat nodig is. Een ander gemak is dat je de losse kussen hoes gemakkelijk kan wassen in de wasmachine.

Wasvoorschrift van de Hondenkussen Hoes

Allereerst haal je de hoes van het kussen. Het kussen met acrylvulling dien je met de hand te wassen. De losse kussen hoes is gemaakt van 100% Katoen. Dit natuurlijke materiaal is zeer sterk en slijtvast. Het nadeel van katoen is dat het kan krimpen bij hoge temperaturen. Daarom wordt er geadviseerd om de kussen hoes niet boven de 30 graden te wassen. Alle hoezen van Lex en Max mogen overigens gewoon in de wasmachine.

Het drogen van de Hondenkussen Hoes

Om te genieten van de maximale levensduur van het hondenkussen wordt het drogen van de hoes in de droger sterk afgeraden. De kussen hoes slijt hierdoor vele malen sneller. Hang de kussen hoes en de kussen met acrylvulling gewoon uit om te drogen. Hiermee bereikt u de maximale levensduur van het hondenkussen en kan uw hond extra lang genieten van een schoon en fris hondenkussen van Lex en Max.