• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis (m.u.v. feestdagen)*

Nooit meer hondenpoten op je bank

Nooit meer hondenpoten op je bank

Nooit meer hondenpoten op je bank

Jij hebt je woonkamer leuk en gezellig ingericht. Deze ochtend het hele huis gestofzuigd en schoongemaakt. Daarna Zwabber even uitlaten, wat is het toch heerlijk een frisse neus te halen met je trouwe maatje door weer, wind en regen om vervolgens lekker thuis te komen. Bij thuiskomst schudt Zwabber de regen uit zijn haren rent van de keuken naar de kamer…..”Zwabber , Zwabber , Zwabber wacht!!! Daar spring hij op je mooie bank. Oeps,  Zwabber’s hondenpoten geven grote modderige vlekken op je pas gestofzuigde bank.

Dit kan zo niet langer. Zwabber moet een eigen plek krijgen. Sowieso is het not done, elke keer de hondenharen op je kleding nadat je op de bank bent gaan zitten. Een hondenmand zal moeten worden aangeschaft.  Een hondenmand, zo’n oudbollige hondenmand?

Nee, dat is tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Hondenkussens zijn helemaal van deze tijd. Daar waar vroeger de hondenmand eigenlijk niet bij je interieur paste of daar überhaupt over nagedacht werd kiest men tegenwoordig heel vaak voor een hondenkussen. De hond kan zich hier heerlijk op uitstrekken en lekker lang uitgestrekt slapen. Ook voor honden die het snel warm krijgen is dit de ideale plek. Op een hondenkussen kunnen ze hun warmte goed kwijt.

hondenkussens

Welke kleur hondenkussen

Hondenkussens zijn er in allerlei kleuren en materialen. Pas het kussen aan, aan de kleur van je interieur en betrek de plaats van je trouwe huisgenoot bij je zithoek en de rest van de woonkamer.  Jouw maatje, huisgenoot verdient toch ook een mooi plekje in je huis? De kleur van de hondenharen is uiteraard ook belangrijk.  Een beige kussen, wanneer je hond zwart is is, is niet zo’n goed idee. Dan springen de uitgevallen haren wel erg in het oog. Maar je wilt ook niet dat je hond wegvalt in de kleur van het kussen. Een zwarte hond op een zwart kussen is dan geen goed idee. Kies  een kleur die de kleur van je hond benaderd, zoals een grijs hondenkussen bij een zwarte hond. Of een beige kussen bij een lichtbruine hond.

Welk soort hondenkussen

Uiteraard behoort een goed hondenkussen afritsbaar te zijn. Zo kan je eens in de tijd wassen en blijft het hondenkussen er langer mooi uitzien. De meeste honden hebben de voorkeur voor zachte materialen. Een zachte stof die toch stevig genoeg is. Een goede vulling zorgt voor optimaal lig comfort voor jouw viervoeter. Een vulling van acryl vezel bijvoorbeeld zorgt voor goede isolatie. De kussens met een waterafstotende eigenschap zijn ook zeer aan te raden. Zo trekt vocht van de hondenharen niet in het kussen.

Last but not least kies je natuurlijk voor een hondenkussen in de maat die bij je hond past.  Een kussen waar hond ruimschoots de ruimte heeft. Heerlijk toch! Zwabber nestelt zich op zijn hondenkussen en jij strekt je languit op de bank na een lange wandeling met de hond.

Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij

Woonaanraders.nl
Woonjunkies.nl
Woonfabrique.nl
WonenmetAnne.nl
Woon-Tips.nl
Interieurhopper.nl
Woonaapje.nl