• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis (m.u.v. feestdagen)*

Blauwe hondenkussens de kleur van de lucht en de zee

Blauwe hondenkussens de kleur van de lucht en de zee

Blauwe hondenkussens de kleur van de lucht en de zee

Blauwe hondenkussens de kleur van de lucht en zee

Blauwe hondenkussen de lucht en de zee. Heb je net een intensieve wandeling gemaakt met jouw hond? Ben je nu op zoek naar een comfortabele rustplaats voor jouw hond? Wij hebben een ruim assortiment met comfortabele Blauwe hondenkussens. Hierin geven wij jou een aantal tips om uw zoektocht een stuk makkelijker te maken!

Wist u dat de kleur blauw geassocieerd wordt met rust en vrede? Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen en betrouwbaarheid. Blauwe hondenkussens geeft je kamer een rustgevende uitstraling.
In onze winkel vind je heel veel verschillende blauwe hondenkussens. Wij hebben een lijstje gemaakt van onze toppers. Dit kan je een hoop tijd besparen met het zoeken naar een nieuwe slaapplaats voor jouw hond.
Voor elke woonstijl hebben wij verschillende kussens. We proberen van elke woonstijl blauwe kussens uit te lichten. Zo heb je een goed beeld van de verschillende blauwe hondenbedden in ons assortiment.

Lex en Max Hondenkussens Dogstar – Blauw

Dit kussen is voorzien van een stoere industriële tekst met een grote ster in het midden. Het kussen is 100% gemaakt van katoen. De kwaliteit van katoen is een sterk materiaal die goed bestendig is tegen scherpe nagels. De hoes heeft een ritsluiting. Hierdoor kan de hoes verwijdert en gewassen worden. Het kan gewoon in de wasmachine.

Lex en Max Hondenkussens Triple – Blauw

Dit kussen past perfect bij een klassieke woonstijl. Het is een mooi egale kussen met in het midden een wapen met het logo van Lex en Max. Het kussen is volledig gemaakt van katoen. Het materiaal is dik genoeg voor scherpe honden nagels. De hoes is verwijder- en verwisselbaar. Deze kan je wassen in de wasmachine met een temperatuur van 30 graden.

Lex en Max Hondenkussens Chill-Zone – Blauw

Het grijze hondenkussen Chill-Zone van Lex en Max zorgt voor een comfortabele slaapplaats voor jouw hond. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een stoere opvallende Chill-Zone Logo. Een echte chill plek voor jouw hond. Dit kussen is ook gemaakt van katoen. Heeft uw hond scherpe nagels? Dat is voor dit hondenkussen geen enkel probleem. Het rode hondenbed is voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u gemakkelijk de hoes verwijderen en wassen. De hoes is wasmachine bestendig en wij raden je aan om het te wassen op 30 graden.

Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij

Woonaanraders.nl
Woonjunkies.nl
Woonfabrique.nl
WonenmetAnne.nl
Woon-Tips.nl
Interieurhopper.nl
Woonaapje.nl